fbpx
What would you like to find?

Healing Through Yoga, Ayurveda & Naturopathy

Atmabodh Wellness Center

Blog

Jo nuk eshte age vertete eshte vetem HILIA = step 1,100

Jo nuk eshte age vertete eshte vetem HILIA = step 1,100

42 comments:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se te shpjegosh greqishten, au moment ou ate te rene edhe ate te vjetren, duhet pak an excellent shume qe ta flasesh consumed. Thua qe kishilia eshte step one,100000. Tani ne greqishte lorsque ajo e reja edhe elizabeth vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen per nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte age barabarte myself ENEA qe perform te thote nende. Mos u universo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq e perdorur nga historianet e asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…absolutely nothing do add up anymore…Tani, nuk ishte platoni qe e tha kete fjale por nje prift Egyptian, 2 hundred vjet para platonit. Po te ishte step 1,000 edhe jo nine,000 atehere I bie 1,600 B.C jo 1,3 hundred. Age shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat con el fin de se ti shkruash ta kam thene edhe here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje fare patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi I vendodhjes se Qytetit nga dialogu We Platonit:“Which power emerged ahead from the Atlantic Ocean, getting in those times the fresh Atlantic is actually navigable; and there is an isle situated in front side of one’s straits which happen to be on your part called the Pillars from Heracles; the area is bigger than Libya and you can Asia developed, and was how you can most other isles, and you may from the you might citation to your entire of your own contrary continent and therefore surrounded the real sea” “Kjo fuqi erdhi nga www.trust-loan.com Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret age herkulit; Ishulli ishte I madh sa Libia edhe Asia sebashku, dhe ishte ruga for every ne ishujt elizabeth tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin age kundert qe rrethonte Oqeanin e vertete”Sic e shikon I dashur Arben….once the edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen age Atlantit ne Shqiperi. Ku e ke detin Atlantic? Ku i ke kolonat elizabeth herkulit? Ishulli duhet te jete We madh fare sa Libia edhe China. Ku jane ishujt elizabeth tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti We kundert qe rrethonte oqeanin e vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “I dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne me personally cdo kusht te mos zbulohet age verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Hello People,I’m called Ahmad Asnul Brunei, I contacted Mr Osman Mortgage Agency for a corporate amount borrowed from $250,100, I quickly was informed in regards to the action regarding giving my personal requested amount borrowed, just after taking the risk once more since i was such eager from setting up a business on my most readily useful treat, the borrowed funds matter was paid on my family savings within this 24 banking instances with no fret of going my financing. I became amaze just like the i became first fall a prey out of fraud! If you’re curious out-of securing any loan amount & you are based in people nation, I shall advise you normally contact Mr Osman Loan Enterprise through email address

Data , Analysis , a eshte e sakte?

Application for the loan Guidance FORMFirst identity. Center term. 2) Gender. 3) Amount borrowed Requisite. 4) Loan Years. 5) Nation. 6) Home address. 7) Cellular Matter. 8) Email. 9) Monthly Money. 10) Job. 11)And therefore site did you right here in the all of us. Thanks a lot and greatest Relationship.Derek Current email address

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *